2011. május 23., hétfő

Könyvek helye a lakásban

A könyvek szeretete nálam már szinte szenvedély. Nemcsak az olvasás, hanem maguk a könyvek is. Nagy vágyam, hogy legyen egy könyvtárszobám tele olyan könyvekkel, amik témájukat tekintve is érdekesek számomra. :) Hm.. Rengeteg képem van a gépen könyvtárszobákról, könyvespolcokról. Ezekből szeretnék egy kis ízelítőt adni nektek.











Ti hol tartjátok a könyveiteket?
Melyik kép a kedvencetek?

2 megjegyzés:

  1. úristen mindegyik :D imádom a könyveket, nem csak olvasni :) de szerintem egy szobát fel is lehet velük dobni, oké szeretem az internet nyújtotta tág határokat de akkor is nincs is annál jobb amikor bekucorodunk az ágyba fotelba és előkapjuk egyik kedves gyerekkori könyvünket, vagy ha épp az általunk tanult kedvelt nyelven legyen az angol elolvassuk egyik kedvencünket :D ááááá mindenem a könyvek van 100 éves könyvem is még a nagypapámé volt fiatal korában :)

    VálaszTörlés
  2. De jó, hogy Te is így gondolod! :) Egyébként sokan mondják, hogy az ebook-ok elterjedésével el fognak tűnni a nyomtatott könyvek. De pont ezek miatt az érzések miatt sem fog ez megtörténni, szerintem. Egyébként én régi könyvekkel foglalkozom (konkrétan régi könyves szakembernek tanulok). Jah, meg egy történet: A nagypapám gyerek korom óta többször is mesélt egy könyvről, amit fiatal korában olvasott. Elmesélte a történetet, meg hogy mennyire szerette, és milyen jó lenne ha meglenne neki, de sehol se találta. Pár év keresés és kutakodás után megtaláltam neki, és ez került a karácsonyfa alá. Látni kellett volna az arcát, amikor meglátta! Azt az örömet amit az a könyv okozott. És azt mondta, hogy ha két Ferrarit vettem volna, annak se örült volna jobban :D Olyan jó érzés volt. :) Ezt egy ebook-kal nem lehet elérni.

    VálaszTörlés